A WTR1000, a világ egyik legismertebb és elismertebb védjegyjogi ranglistáján ismét kiemelt helyen szerepelt a Sár és Társai Ügyvédi Iroda, a Danubia Szabadalmi és Jogi Irodával közösen. A World Trademark Review által kiadott lista így jellemzi Magyarországot: „A magyar piacot továbbra is uralja az a néhány, jól bevált, általános jogi szolgáltató, akik hírneve és munkájuk minősége töretlen. Az ország újonnan IP tudatossá váló vállalkozásai egyre inkább vonzó alternatívaként tekintenek rájuk.”

Irodánk a legmagasabb, Gold kategóriában szerepel az idei listán, az összes hazai iroda közül pedig a legtöbb, öt jogászt emel ki kollégáink közül a rangos kiadvány.

Ahogy irodánkról írják: „A hosszú és figyelemre méltó múlttal rendelkező Danubia az ország legnagyobb szabadalmi és védjegy irodája. Szoros együttműködésben a Sár és Társai Ügyvédi Irodával, amely a peres ügyeket viszi, átfogó szolgáltatást biztosítanak. A Danubia és a Sár és Társai között a jelszó a csapatmunka, a „több szem többet lát” elve mentén képesek a legmagasabb minőségű szolgáltatás nyújtására.”

Ügyvédeink is kiemelt figyelmet kaptak:

Lantos Judit, 15 év tapasztalattal a háta mögött kiemelkedő hírnévvel rendelkezik a védjegy-pertaktika, a licencia-szerződések, a felszólalási eljárások és a vitarendezés terén.”

Hennelné dr. Komor Ildikó egy igazi jogérvényesítési nagyágyú, jogvitákban és a hamisítás elleni küzdelemben is jeleskedik, nemrégiben felülkerekedett egy „Dávid és Góliát” perben a magyar bíróságok előtt, amely egy magyar magányszemély és egy világméretű sport márka között zajlott.”

„A sokoldalú Klauber Zsófia ügyesen végzi a védjegyjogi szolgáltatások teljes spektrumát, és emellett a domain nevek és a társasági jog terén is szakértelemmel büszkélkedhet.”

„A cég legtapasztaltabb munkatársa, a védjegyosztály vezetője, Szigeti Éva, aki már évtizedek óta van a szakmában. A soft IP tudás forrásaként, a Magyar Védjegy Egyesület vezetőségének tagja.”

„Csányi Balázs az iroda felemelkedő csillaga, védjegy és szerzői jogi szakértő, akinek bíróságon nyújtott előadásai mindig lenyűgözőek.”