A közismert IP kiadvány 5 kategóriában értékelte az irodákat.

Szerzői-és szabadalmi jogviták, szabadalmi bejelentés és érvényesítés, védjegy jogviták, valamint védjegy bejelentés és érvényesítés azok a kategóriák, amelyekben a Sár és Társai Ügyvédi Irodának és a Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda Kft-nek Tier 1 minősítést sikerült szereznie a magyar IP irodák között.    

Ahogy mondják: A Sár és Társai Ügyvédi Iroda virágzik a szellemi jogviták területén. Az iroda együttműködik a szabadalom-és védjegy érvényesítésre specializálódott Danubiával, és gyakran látni gyógyszerszabadalmi ügyekben. A szabadalmi csapatot Tálas József vezeti. Szabadalmi pereskedéshez ajánlott további szakemberek Szakács Eszter és Lantos Judit. Szakács Esztert „Magyarország egyik nagy szabadalmi peres jogásza”-ként tartják számon, míg Tálas Józsefet a „szabadalmi perek koordinálása” képességéért ismerik el.

A Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda Kft-t az Év Irodájának (2016) választotta a Managing Intellectual Property magazin. Az Iroda kiemelkedő tevékenységet végez szabadalmi bejelentések és érvényesítés terén, de ugyanilyen erős a peres oldala is – a Sár és Társai Ügyvédi Irodával való együttműködésének köszönhetően. Ahogy egy riválisuk mondja „nagyon kemény ellenfelek”.

A kiadvány Lantos Juditot és Szigeti Évát védjegy sztárokként méltatja. Szakács Esztert pedig korábban „The Top 250 Women in IP” között említette az IP Stars.