Idén ismét felkérték irodánkat, hogy tartsunk előadást az egyik legnagyobb hazai mobiltermék-fejlesztési és IoT konferencián.

Az idén hatodszor megrendezésre kerülő HWSW mobile! mobiltermék-fejlesztési konferencia a hazai szakma legnagyobb fóruma, melyre tavaly már 600 szakember látogatott el. Irodnákat idén is dr. Horváth Katalin fogja képviselni, aki az adatvédelem és a Big Data kérdéskörét járja körbe.

Az előadásról

A Big Data analitika most az egyik fő topik a vállalkozások életében, legyen szó akár menedzsmentről, marketingről, termékfejlesztésről, tudományos kutatásról vagy felhasználói élményről. Különösen nagy hangsúlyt kap az online és a mobil eszközökön elérhető digitális szolgáltatások körében, ahol minden mozdulattal digitális lábnyomot hagyunk magunk után. Az előadásban a Big Data analitika különböző adatvédelmi kockázatait járjuk körül, javaslatokat teszünk ezek kiküszöbölésére és segítünk a jövőre való felkészülésben is: 2018-tól ugyanis hatályba lép az Európai Unió egységes adatvédelmi rendelete, amely a Big Data analitikát is érinti.

Jelentkezzen ön is: http://rendezveny.hwsw.hu/mobile/4