dr. Lantos Judit

Partner

Lantos Judit fő szakterülete a szellemi tulajdonjogok védelme, ezen belül is a védjegyekkel kapcsolatos jogi kérdések és jogérvényesítési eljárások, ideértve a védjegyek lajstromozását, felszólalási, törlési és peres eljárásokat.

lantos_judit

Elérhetőségek:

judit.lantos@sarandpartners.hu

linkedin

Szakmai tapasztalata

Judit széleskörű tapasztalatot szerzett a védjegyjogi tanácsadás, védjegylajstromozás, szerződés-készítés, peres eljárások (védjegybitorlási és jellegbitorlási perek) területén, továbbá a felszólalási, törlési eljárások, a szellemi tulajdonjogok megsértésével kapcsolatos vámeljárások, valamint a domain nevek regisztrálása és az alternatív vitarendezési eljárás területén.

Lantos Judit summa cum laude minősítéssel diplomázott az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán 1995-ben. 1998-ban a Sár és Társai Ügyvédi Iroda egyik alapító tagja volt.

 

Szakmai tagságai

Tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának, az ECTA WIPO-Link Munkabizottságának Elnöke és ECTA Council tag, a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesületnek, a Magyar Védjegy Egyesületnek, a Magyar Versenyjogi Egyesületnek, az INTA-nak, ECTA-nak és a PTMG-nek. Több hazai és külföldi konferencián tartott előadást, és számos hazai és külföldi cikke jelent meg a szakterületével kapcsolatosan.

Ügyfeleit a magyar mellett angolul és németül segíti.