Hennelné dr. Komor Ildikó

Irodavezető partner

Hennelné dr. Komor Ildikó szakterülete az iparjogvédelmi témájú komplex polgári peres eljárásokban való jogi képviselet ellátása, de a társasági jog, az ingatlanjog, a versenyjog és az energiajog területén is kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik.

komor_ildiko

Elérhetőségek:

linkedin

Szakmai tapasztalata

A szellemi alkotások területén, különösen az összetett védjegyjogi ügyekben, a szellemi tulajdonjogok megsértésével kapcsolatos vámeljárások területén, továbbá domain és szabadalmi ügyekben lát el jogi képviseletet, azaz e területeken jogi tanácsadást nyújt, bíróság előtti perképviseletet lát el, valamint a szerződések, bíróságon kívüli egyezségek előkészítésével foglalkozik.

Ezen túlmenően tapasztalattal rendelkezik az új technológiákhoz kapcsolódó adatvédelmi kérdésekben, valamint az elektronikus kereskedelmet érintő jogi tanácsadásban.

1999-ben diplomázott az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, majd a Ladányi Ügyvédi Irodában szerzett 2 év gyakorlatot követően 2000-ben ügyvédjelöltként csatlakozott az Irodához, ahol 2003-ban ügyvédként Partnerré vált.

 

Szakmai tagságai

Tagja az INTA-nak, az IBA-nak, az AIPPI-nek, az LES-nek, a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesületnek, és a Magyar Védjegy Egyesületnek. 2003 óta tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának

Magyarul és angolul dolgozik.