RÓLUNK


A Sár és Társai Ügyvédi Társulásban fő vezérelvünk, hogy minden esetben a legmagasabb színvonalú szakmai hátteret biztosítsuk ügyfeleink jogainak érvényesítése és védelme érdekében.

Hiszünk abban, hogy a szellemi alkotások terén kiváló színvonalú, megbízható jogi szolgáltatást nyújtunk, és ennek fényében választjuk ki partnereinket valamint ügyvédeinket is. Hitünket számos nemzetközi díj és elismerés is igazolja.

Hiszünk abban is, hogy minden ügyet a maga teljességében és összetettségében kell megvizsgálni. Erre különös hangsúlyt fektetünk, ezért minden üggyel körültekintően foglalkozunk, és megvizsgáljuk minden lehetséges szempontból a szellemi alkotások jogától a kereskedelmi és adójogi vonatkozásokig, folyamatosan szem előtt tartva a gazdasági vonatkozásokat ügyfeleink üzleti érdekeivel együtt.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk hazai és nemzetközi vállalatoknak, magánszemélyeknek szellemi tulajdonjoggal kapcsolatos ügyeikben. Továbbá szerzői jogokkal, designnal és más arculati elemekkel, domain nevekkel, adwords-el kapcsolatos, illetve egyéb szellemi tulajdon körében felmerülő kérdésekben is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a webjog, informatika és a médiajog területén, valamint további kapcsolódó jogterületeken, úgymint: gazdasági-, verseny-, munka- és adójog.

A szakmai felelősségtudat illetve a kiválóság iránti szenvedély és elkötelezettség mellett rendkívül hatékony problémamegoldó készség jellemzi azt, ahogyan fáradhatatlan csapatunk a szellemi alkotások jogi ügyeit képviseli. A Sár és Társai Ügyvédi Társulásban dolgozó ügyvédek több mint 15 év alatt felhalmozott szaktudásukkal és komoly tapasztalatukkal bekerültek Magyarország szellemi tulajdon területére szakosodott elismert ügyvédei élvonalába. Kiemelten ügyfélközpontú gondolkodásmódunk, és a hosszú évek alatt megszerzett számottevő szakértelmünk lehetővé teszi, hogy nálunk, a Sár és Társainál bármilyen összetett szellemi tulajdonjogot érintő kérdéskört eredményesen tudunk kezelni.

Ügyvédi társulásunkat és ügyvédi partnereinket Magyarország legjobb jogi szakértői között tartják számon, olyan elismert szakmai kiadványokban, mint a Chambers Europe (Európa Vezető Ügyvédei), valamint a WTR 1000 (A Világ Vezető Védjegy Szakemberei). Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy munkánk elismerésre került ezekben a kiadványokban.

ELISMERÉSEINK


Ügyvédi társulásunk és ügyvédi partnereink Magyarország legjobb jogi szakértői között vannak számon tartva, olyan elismert szakmai kiadványokban, mint a Chambers Europe (Európa Vezető Ügyvédei), IAM Patent 1000 (A Világ Szabadalmi Jogot Gyakorló Vezető Ügyvédei), valamint a WTR 1000 (A Világ Vezető Védjegy Szakemberei). Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy munkánk elismerésre került ezekben a kiadványokban; ezúton szeretnénk megosztani néhány idézetet a honlapunkon.

WTR-logo-211

chambers_logo-guide-211