Egy folyamatban lévő védjegyügyben hozott legutóbbi döntés alapján az Amerikai Szabadalmi és Védjegyhivatal elutasította Beyoncé nyilvánosság kizárása iránti kérelmét. Beyoncé és csapata korábban kérelmezte, hogy tartsák titokban a közelgő tanúmeghallgatás részleteit a védjegy-csatájában.

Az ügy akkor indult, amikor a népszerű popsztár 2017-ben védjegybejelentést nyújtott be az Amerikai Szabadalmi és Védjegyhivatalhoz a „Blue Ivy Carter” név lajstromozása iránt, ami a Jay-Z-vel közös, ötéves lányuk neve. Állítása szerint erre azért volt szükség, hogy fenntartsa magának a jogot a név szépség-, divat- és elektronikai vállalkozásokban történő kizárólagos használatára, illetve hogy megakadályozhasson másokat abban, hogy lánya nevének jogosulatlan használatával bevételhez jussanak.

Beyoncé kérelme ellen fellépett Veronica Morales, aki szerint a védjegy nagyon hasonlít a rendezvényszervező cége, a Blue Ivy Company nevéhez. Morales azért tett jogi lépéseket, hogy meggátolja, hogy az USPTO lajstromozza a „Blue Ivy Carter” védjegyet. Morales állítása szerint a cégét három évvel Beyoncé gyermekének születése előtt alapította, és cégének neve védjegyoltalom alatt áll.

Morales indítványozta a tanúmeghallgatást, és röviddel később, 2017 szeptemberében Beyoncé ügyvédjei kérvényezték a meghallgatás részleteinek (időpontjának és helyszínének) zártan kezelését annak érdekében, hogy ne kerüljön nyilvánosságra, hogy mit mond az énekesnő a családjáról a meghallgatás során. Azt állították, ez az énekesnő családja biztonsága iránti aggodalma miatt szükséges, mivel a család igyekszik nem a nyilvánosság elé tárni magánéletét. Beyoncé ügyvédjei szerint a döntés minimalizálhatná a Beyoncéval és a helyszínnel kapcsolatos „kellemetlen biztonsági intézkedéseket” és „csökkentené azt a veszélyes zűrzavart, ami Mrs. Carter nyilvános megjelenéseit oly gyakran kíséri”.

Mindazonáltal a Hivatal Fellebbviteli Testületének tagjai 2017 decemberében elutasították a kérelmet, ugyanis nem találták elég meggyőzőnek a Beyoncé családjának biztonságával kapcsolatos érveket.