A WTR1000 minden évben rangsorolja a világ védjegyjogi irodáit. Ebben az évben a Sár és Társai Ügyvédi Iroda a Danubia Szabadalmi és Jogi Iroda Kft-vel közösen ismét kiemelt helyen végzett, 4 kollégája pedig ajánlott, illetve kiemelten ajánlott védjegyjogi szakértőként szerepel.  

Ismét az Arany kategóriába kerültünk besorolásra, mint „Magyarország legnagyobb és legkiválóbb védjegy irodája a Danubia a világ számos jól ismert márkájának nyújt golyóálló védelmet; ha pedig jogvitára kerül a sor, partner ügyvédi irodáját a Sár és Társai Ügyvédi Irodát hívja segítségül, az ütőképes érdekképviseletért és körültekintő jogi tanácsadásért.  Együtt rendelkeznek azzal a tűzerővel – és azzal a széleskörű tudással – amellyel bármely soft IP ügyet kezelni tudnak.

Alábbi ügyvédeink kiemelt figyelmet kaptak:

„Az ünnepelt Lantos Judit központi szerepet játszik: pontosan tudja, hogyan kell védjegyeket bejelenteni – vagy töröltetni – és mesterien jár el nemzeti és európai szellemi tulajdoni hivatalok előtt. Egy ügyfél külön kiemelte „… briliáns stratégiai ügyvitelét kulcsfontosságú védjegyviták körében. Segítőkész és figyelmes a végsőkig.”

„A nemrégiben kinevezett irodavezető partner, Hennelné dr. Komor Ildikó felbecsülhetetlen szövetséges jogvitás helyzetekben. Tapasztalt peres jogász a legmagasabb szintű hazai bíróságok előtt is, aki sosem rest felvenni a kesztyűt a hamisítók elleni küzdelemben. Egy ügyfél elmondása szerint „Ő a legjobb ügyvédek közé sorolható, akikkel valaha dolgoztam – kiemelkedő tudással és kifinomult gazdasági érzékkel rendelkezik, és mindig eléri a kívánt eredményt.”A közelmúltban Hennelné dr. Komor Ildikó a Zeina Hotel képviseletében diadalmaskodott egy bitorlási ügyben a másodfokú bíróság előtt.”

„A sokoldalú Klauber Zsófia egy másik kulcsfigura, különösen a domain és e-commerce tárgyú ügyekben.”

„A rendkívül tapasztalt Szigeti Éva kifinomult rálátással rendelkezik a portfolio-fejlesztési kérdésekre, ezen felül felbecsülhetetlen támogatást nyújt védjegyjogi és tisztességtelen piaci magatartással kapcsolatos ügyekben.”